Защо трябва да говоря,
Да обяснявам,да умолявам?
Не съществува ли едно движение,
Което да казва всичко?
Има!
Има средство и начин за всичко!
Няма!
Няма смелост и дързост в нас!
Чакам, очаквам ...
Копнея, надявам се ...
А всичко зависи от едно движение!
Трябва ли живота ми да си иде,
За да го направя?
НЕ!
Просто едно движение...
Не желая да съжалявам за
Неизказани думи и за
Неосъществени мечти.
В риска се намира щастието ни ...
Но и падението ни!
Само едно движение ...
© София Русева Todos los derechos reservados