2 sept 2011, 22:30

ЕГН 

  Poesía » De humor
615 0 0

Ако изпаднал си в апатия

и трудно нещо може да те освежи,

значи дошло е време за терапия -

не може на стари лаври все да се лежи.

 

Бил си „душата на компанията” -

пускаше майтапи до зори.

Сега те гони пачкоманията

и хронична умора те мори.

 

Какво се промени, кажи ми честно,

не забравяй истината неоспорима.

Да предизвикаш усмивка не е лесно

- а случайно май стана и рима.

© Евгени Генчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??