27 ago 2011, 9:53

Егоизъм – Алтруизъм 

  Poesía
550 0 0

Търся любовта!

Тази наивна, поглъщаща, страстна, красива любов!

Любов като от Руски класически роман,

като нежна музика,

като „Душата на дете”.

Любов като на кино.

Любов всепрощаваща, отдаваща, неегоестична, романтична.

Любов!

Любов чиста, вечна, истинска.

Къде е любовта!?

Може би трябва да се променя!?

Раздавам любов.

Наивна, поглъщаща, страстна, красива любов.

Любов като от Руски класически роман,

като нежна музика,

като „Душата на дете”.

Любов като на кино.

Любов всепрощаваща, отдаваща, неегоестична, романтична.

Любов!

Любов чиста, вечна, истинска.

Раздавам любов.

© Невена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??