28 ene 2005, 12:07

Ела 

  Poesía
822 0 3
Обичам те! Ела!
Не искам и не мога
да те спра. Ела,
дори да се препъна
в своето безумие
и клетви и злословия
да ме ранят.

Животът ми е
облачен и блед,
когато си далече,
въздухът горчи,
а празното пространство
ме влудява.

Обичам те! Ела,
дори да изгоря
от погледи на зли очи
и нека писъкът
на раждаща жена
ме укроти...

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??