Ела и ме убий
(за песен в стил дет метъл)
Ела и ме убий в името на правдата!
Готов съм да изкупя греховете си!
Ела и съсечи ме с брадвата,
и в кръвта ми измърси ръцете си!
С лакът ти избий зъбите ми,
че в мене е складиран смъртен грях!
С нокти издери очите ми!
Хвърли в лицето ми мъртвешки прах!
Душата ми вземи, прати я в огъня!
Стомаха ми разкъсай с’ сатанински нож!
Когато аз ще бъда във агония,
ти тялото ми обладай във полунощ!
© Русин Катански Todos los derechos reservados