5 sept 2015, 20:39

Елате, празници! /сонет/ 

  Poesía » Filosófica
245 0 0

 

Елате празници /сонет/

О, зимни  празници, елате!
От вас аз чакам топлина.
По дяволите ще изпратя
страха си, всичката  злина!

 Аз все живея във угроза
от болести и от склероза,
а старостта ми и смъртта,
са и за мене същността!

О, мили празници, елате!
Тъгувам аз за топлина!
Как мразя хорската злина!
И искам  аз да я отпратя!

Елате празници, елате!

С вас  мъките си да изпратя!

13.03.  2013г.Софшя

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??