23 ago 2015, 11:36

Епиграмки 

  Poesía » Otra
267 0 0

1/ Демагозите пак се кълнат,

че все с Доброто ще вървят,

но с Доброто, от което

си пълнят с ядене Шкембето!

 

 

2/Една Персона се изпъчи,

че все за хората се мъчи,

но тя е стигнала до тази фаза,

не с любов, а със омраза!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??