16 ago 2011, 16:14

Еротика 

  Poesía » Versos blancos
1144 0 0

Еротиката е заспала някъде дълбоко в мен.

Измъква се на пръсти в измъчения от тревоги сън.

Пристъпя бавно и чертае силуети.

Игра на въображение....

Цигареният дим се вплита в спящата ми страст.

Искам да я разгоря....

Идва утринта, а дланите ми са студени.

Всичко покрай мене се смалява....

Желанията от вчера се измъкват гузно.

Отиват си.  В стаята съм пак сама.

Денят ме чака, а не искам да започва...

Едно протягане и всичко се повтаря.

Бавно, бавно идва утринта...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??