20 nov 2013, 7:56

Есен през ноември 

  Poesía » De amor
330 0 0

Есен през ноември

Натежало небе.
И мокра тишина,
врабчета, звуци и усещания.
Дъждовно-разпиляни мисли.
Ноември е. Вали дъждо.
Взема от очите сълза.
Дъхаво е и е хубаво.
Мъничко тъга... стих
и безумно обичане.
Моята жадна есен - багри,
аромати, отронен лист и дъжд.
И огън за уют в шепа любов.
Докосва те пречистващо.
Вълшебно. Есенно...

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn) 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??