28 sept 2013, 16:46

Есенна приказка 

  Poesía » De amor
463 0 0

Есенна приказка

 

Дори вятърът се влюби

в тази разкошна есен,

събрала в себе си нежността 

с шепота на златни листа.

Палитра багри усещания,

слънчогледи и капка дъжд.

Докосва ги с вълшебства,

свят сътворява с капчица любов.

Сгушва вятъра своята есен

и тихичко притихва опиянен,

без дъх останал, онемял от обичане,

скрило се в стих късче сладка зрялост.

Влюбен вятър в красива есен.

Приказка стара колкото света.

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

 

 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??