8 oct 2013, 23:33

Есенни минзухари 

  Poesía » Otra
562 0 8

Лилàва есенна тъга

в очите кротки на полето.

Танцьорки сякаш от Дега.

Усмивка тиха на лицето

 

на Есента. Без стон и звук.

Последна красота пред зима

е разпилял навярно тук

един художник с кратко име.

 

Цветя - красиви като болка,

крещяща болка без пощада.

И хубост,  продължила колкото

една любов  недоизстрадана.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??