1 oct 2012, 12:02

Есенно... 

  Poesía
770 0 10

 

 

 

 

Няма как да се върна!

… изваляха ме всички дървета…
още малко и сняг ще заситни по двора
ще засрича навън някой бавно деня ми
и ще бърше от струните вятър умора

и ще мами дъждът извървени пътеки

и от кал ще си свие гнездо нежно лято
и до утре ще вплита сърцето ми в дрипи
и ще сгъва в ръцете ми
злато…

… от изронен по пясъка сън… 

 

                                                                                          ... still want to drown...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??