12 oct 2008, 18:43

Есенно 

  Poesía » De amor
614 0 1

И беше ли нежност

или само копнеж...?

през прозореца гледам,  

полепнал със скреж..

А снощи беше тук

или само сънувам...?

По есенен капчук

вода стича се,чувам...

Бях в твойте прегръдки,

бях твоя единствено!

По листа-есенни стъпки

хрупкат вънка замислено...

Там беше нашето лято,

сега падаща есен,

бе нежно песен изпята

спомен вече далечен...

© Габи К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Било е любов...нежна и красива. И може би през пролетта тя да се завърне... Поздрави!
Propuestas
: ??:??