1 mar 2009, 10:39

Есенно 

  Poesía
377 0 4

               ЕСЕННО

 

Все още има слънчеви орли.

Храня ги с късове от дните.

Впиват нокти в мен. Боли.

Търсят от годините вини.

 

Есента е в мен. Оголях.

Животът - поредна амбиция.

В косите блестят - бели поля.

Връща ме стара традиция.

 

Есента равносметка предлага.

Това го зная, още от дедите.

Добро и зло, изнасям на прага.

 

... Наесен не  броя орлитe.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??