22 dic 2009, 10:57

Ето толкова я обичам 

  Poesía
628 0 0

 

 

Животът без теб е съществуване без смисъл,

към теб е насочена всяка моя мисъл,

ти се превърна във мойта фикс идея,

в приказния свят си най-красивата фея,

когато те видя, сърцето ми трепва,

ти си най-красива, мила, давам ти клетва.

Всеки миг, прекаран близко до теб,

просто ме прави най-щастливия човек.

За теб, принцесо, бих свалил дори звездите,

на първо място си в моя списък на мечтите.

Красотата ти е обзела моето съзнание,

само теб искам, нямам друго желание.

Любовта ми към теб е нещо безгранично,

желая само теб, богиньо, и нищичко различно.

Във теб е събрана уникална комбинация,

човечност, красота, даже и грация,

чувствам се роб пред твойта красота,

едва ли има по-красива от тебе на света!

Дори за миг не бих те забравил,

въпреки че вече с други съм го правил.

© Васко Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??