23 nov 2016, 20:43

Everything I need 

  Poesía » Otra
1010 0 0

Don't promise me the Well,
don't promise me the stars.
I don't need of nothing more than
to be with you, while the world collapses.
        **Soulbanshee**

© F. G. R. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??