20 ago 2007, 15:40

* * * 

  Poesía
931 0 2
.....

В тебе се влюбих безкрайно,
ала ти не осъзна...
Подмами ме най-безсрамно
и със мен се подигра...

Сега Господ ме наказва като мъченица,
че тебе аз обичах!!!
И днес, и утре... вечно Адът мене ще гори,
а аз ще плащам с кървави сълзи
...

© Тереза Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??