28 oct 2011, 20:55

*** 

  Poesía
469 0 1

Сънувам дъжд.

Сънувам слънце.

Килим сънувам

от цветя.

И две ръце,

ръце да ме прегръщат,

сънувам...

Сънят ми искам 

да не свършва...

Събуждам се.

И се усмихвам.

И се сбогувам

със нощта.

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??