26 dic 2009, 11:46

*.* 

  Poesía
493 0 0

 Тези следи ме презряха,

 аз ги оставих преди години.

 Когато бях сама,

 има ли друга Земя?

 

© Светла Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??