5 ago 2012, 21:25

Футболист 

  Poesía » De humor
367 0 1

Бойко, новият Пеле,

играй в поредното мачле.

С префинен къч

вкарва гол от тъч.

Тъй генералът дунди

прави се на Гунди.

И на бистришкия кър

е от Бекъм по-добър.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??