31 dic 2008, 18:45

Гатанка 

  Poesía
566 0 5

Гатанка

 

Думи, пулс, очакване!

Усмивки, топлина, изричане!

Среща, откровение, обичане!

Сблъсък, смачкване, отричане!

Що е то? Не зная!!!

Някъде по белезите

винаги ще я позная!

© Ирина Костова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??