28 mar 2018, 16:07

Герой 

  Poesía » Verso libre
674 0 0

да намериш себе си във самотата,
съкровище или проклятие е това?
олово в злато да превърнеш,
сам да изковеш своята съдба.

драконът е страшен и озъбен,
треперят моите колене,
но не ще бъда печален или скръбен
посечени ще бъдат моите страхове.

пътят по който никои не потегля,
той претегля твоето сърце.
мерилото е куражът,
а мечът - твойте две ръце.

нощта е тъмна,
настъпва тишина,
пътеката е стръмна,
но не ще сведа моята глава.
сенки спотайват се във тъмнината,
но всъщност те са просто ветрове -
ветрове от заблуда,страх и чужди гласове.
аз ще ги прокудя ,
ще ги прокудя с мойте бесове.


Бесове които бяха бреме,
но сега са моя сила,
сила в точно време.
Душата се е спасила.


 

© Rambo Silek Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??