10 feb 2008, 15:03

Гледай ме в очите 

  Poesía » De amor
1114 0 1
Гледай ме в очите,
когато ме любиш,
за да видиш как се чувствам,
да видиш в очите как те обичам,
как душата пред теб си събличам.

А в душата ми има песен,
която аз винаги чувам,
песен за нас,
в песента си с тебе пътувам!
...Че носиш ме на ръце,
любовта ти се вижда на твойто лице.

Гледай ме в очите,
докато любов правиш с твойта жена,
която те ласкае
с нежни ръце,
която ти подарява свойто сърце!

А песента не спира,
тя е жива,
докато любовта ни пулсира!

Виждам в очите ти как ме желаеш,
как си убеден, че с душата си ще ме обладаеш!
И това е истина,
ден и нощ искам
да бъдеш до мене,
да спре светът и да бъде нашето време!


Защото ти за мене си сбъдната мечта,
ти ме направи жена,
и в замяна на това - 
с теб съм до края на света!

11.01.2008-27.01.2008



© Божана Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??