7 jul 2013, 15:38

Гледаш ме 

  Poesía » De amor
556 0 2

Гледаш ме - сърцето се поддържа,
погледът ми хваща синьото небе
и сякаш съм държан на въже,
а ти гледаш ме и гледаш ме.

Във шепите - сияние световно
желае да ти стане сянка,
надеждата е вече само орган,
със който розата си дялкам...!

Погледът ти вече е утеха
и сътворява сбъднати звезди,
с примамено от обич ехо
в стомаха мушваш без да ме боли!



© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??