3 may 2006, 21:59

Глуха тишина 

  Poesía
650 0 1
Излишно е да си говорим,
излишни са твоите лъжи,
нека просто за секунди затворим уморените очи.
Нека помълчиме малко,
виж колко приятно е това.
Виж колко приятно е да чуваш само тишина.
Не говори,а просто слушай,
не разваляй всичко с лъжа.
Нека помълчиме,
аз всичко ще простя.
Виж колко мъдрост има в тишината,
виж колко излишни са словата,
как те бледнеят когато властва тишината.
Нека още малко помалчим,
и нека всички грешки си простим.
Нека тишината ни изслуша,
спокойно на никой няма да ни издаде,
понеже тя е глуха.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??