3 jun 2006, 11:01

Глупаво 

  Poesía
592 0 2
Обикнах те дълбоко, обичам те, без смисъл,
реално едностранно и невъзможно е това.
Живея явно в света ти на илюзии,
където не фигурирам истински в реалността..

Далече си от мен, както винаги досега,
за пореден път се чувствам и съм съвсем сама.
А ти не го разбираш, не искаш и да промениш това,
живееш си така, сякаш никога не ме е имало…

За теб сигурно е така, не чувстваш самота,
но продължаваш все още да ме заблуждаваш,
дори и сам вярваш на думите си при това,
а всъщност капка истина няма в тях, само лъжа.

А думите ти са просто думи безсмислени,
реално неизпълнени – от всички тях нито една….
И аз, като наивната глупачка обичам те,
продължавам смело напред да страдам сама.

© Виктория Минева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ще се постарая. Благодаря за забележката, аз от тези неща се уча
  • Много е хубаво, но мисля че малко трябва да поработиш върху ритъма
Propuestas
: ??:??