14 abr 2007, 18:13

Глупости 2 

  Poesía
828 0 2

... това е пълна глупост!

 

 

Това ли е Моята метаморфоза?!... Мамка му.

Такива жени ли харесваш

и дали искаш да бъда такава?!

Филофосфски погледнато...

думите ти...

красиви,

 

 

или глупави до съвършенство,

 

 

болят,

строят пясъчни кули

и после безвъзвратно

ги събарят.

... колко поетично казано, нали?!

Дали искам да бъда такава?!

Дали да проявя характерното за мен разбиране...

Това не е характерно за мен.

Дали ме познаваш?!

 

 

От всички тия глупости и

разни думи...

Не ми остана време...

да бъда себе си...

 

© Роси Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??