28 oct 2015, 16:33

Глътка сладост 

  Poesía » De amor
398 0 1

                                                                             Глътка сладост

 

 

Магазинът е затворен.

Илюзии не се продават, нито пък мечти.

Аз никога не съм продавала, а толкова е празно.....

Иска ми се  да си купя

две ръце, които галят,усмивка топла, тиха песен.

И едно сърце с ритъм нежен.

Нима не се търгува с тях?

Или борсата за ценности човешки е закрита?

В тихата пътека на живота

показна ветрина ще открия.

Всяка радост и омраза ще разкрия,

за да мога в безоблачното утро

сладостно от любовта ти да отпия.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??