9 abr 2020, 10:04

Гневно-любовен стих 

  Poesía » De amor
568 0 0

Идиот си ти

Но пак ми звъни

Така ще те наредя

Че чак ще тя насоля.

 

Тъп ли си не знам

Само знам че те обичам

Но няма след теб да тичам.

Защото съм прекрасна дама.

 

Калояне, гадинка такава

Какво ти става

Държиш се малко странно ти

Че си луд по мен обаче си личи.

 

Съвземай се веднага

Защото ще дойда със метлата като Яга.

И днес, и утре те обичам

Само така ми прилича.

© Жанет Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??