21 may 2011, 23:39

Готова да обичам 

  Poesía » De amor
800 1 5

Готова да обичам...
бях способна...
но другите приели като грях,
останах във очите им виновна...
с това, което истински желах!!!

И пазех те...
в сърцето мълчаливо...
Очите отразяват любовта...
но в твоите, макар и колебливо...
докоснах я...
обвита в тишина.

Но химията...
толкоз неслучайно...
която породи онази страст...
с желанието скрито
и потайно...
НЕ ЩЕ ПРЕБОРИШ ТИ!!!
НИТО ПЪК АЗ!!!

С желанието скрито вътре в нас...

© Красимира Касабова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??