3 ago 2007, 23:14

Град на празните надежди 

  Poesía
869 0 1

Добре дошъл, страннико!
Добре дошъл за първи път от години, празнико!
Забравил бе ти нашия малък град, който на празни надежди е богат.

Виж тези вече празни улици и къщи.
Те никога не ще са с миналото същи.
Много забравени надежди и мечти, много затворени врати.

Избяга радостта от тук.
Може би отиде да намери подслон някъде на юг.
А помниш ли преди, жалка е картинката, нали?

А колко хубаво бе само преди няколко лета...
Никой не помисляше дори за самота.
Всички се къпехме в красота, преди да избяга и тя от града!

... следва и продължение!

© Иванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??