28 nov 2014, 13:21

Греховна древност 

  Poesía » De amor
404 1 0

На Земята все двама бяхме
и любехме се в мрак и светлина,
нежността в покой витаеше,
ала илюзия беше тя.

 

Телата ни горяха, зная,
пищяха като живи факли,
сърцата ни откъснати във Рая
залитаха от буйни страсти.

 

Опрощение ли да търсим, мила,
за това че заченати от прах сме,
огорчението в света отива,
защото с тебе първи бяхме.

© Николай Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??