Все по-често тъй ми се мълчи,
а пък да говоря все се уча.
Преданост в две кучешки очи.
В другия живот ще бъда куче.
0
Все по-често пъзели редя,
Проба, грешка. Може би... Защото...
Знам,че в котка ще се преродя,
грешна съм за деветте живота.
Все по-често в сънища летя,
искам да си подаря звездица.
Но не се надявам на това,
грешните не се прераждат в птица...
© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados