25 oct 2018, 0:24

Грешно ли е 

  Poesía » De amor
461 0 0

Грешно ли е, че тебе безрезервно обичам?

Грешно ли е, че за тебе мисля и тебе желая?

Кой да ми каже грешно ли е, че сърцето за теб копнее.

Слънцето гледам и виждам в него твоята нежна усмивка,

звездите нощем вместо тебе ме топлят.

Кажи ми грешно ли е, че толкова много искам в тебе да притихвам?

Когато вятъра подухва, усещам твоята топла прегръдка,

а когато дъжда по прозореца тропа тъга се стича по лицето ми.

Грешно ли е, че само тебе искам аз да усещам?

Кажи ми, грешно ли е, че любовта си само на тебе искам аз да давам.

 

© Деси Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??