23 feb 2010, 23:49

Грях 

  Poesía » De amor
680 0 1

Разпалваш,

сякаш на шега.

Стопил си

всяка моя зима...

И всяка нощ

прокрадваш се в съня,

тайно в него

ти се скриваш.

Горещо е като

във вулкан -

дрехите сами се

свличат.

Опасност - ти си сам,

но аз не съм сама,

летят към теб

греховните ми мисли...

 

© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??