25 abr 2012, 18:04

Губиш 

  Poesía » De amor
618 0 0
"ГУБИШ"

Пак се предлагаш на малките принцеси,
а аз цяла нощ се питам: " Къде си?"
Скъпи оферти онлайн разпращаш,
самочувствие чрез тях опитваш се да качваш!

Сляп си за това, което притежаваш,
и по чуждо ръчичка искаш да прокараш,
о'кей съм с това, нямаш проблеми,
но от утре просто забравяш за мене!

Чудиш се защо не искам да те чувам,
няма смисъл от това да викам и да псувам...
Как да ти го кажа по-деликатно - 
не ме вълнуват твоите забежки еднократни!

От живота ми искам просто да си тръгнеш,
ще се радвам никога вече да не звъннеш!
Всичко ти дадох - не го оцени,
искам да знаеш, че губиш само ти!

© Викторио Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??