16 feb 2006, 0:08

Губя те 

  Poesía
770 0 4
Нима вече те губя, моя любов?
Толкова скоро?
Само спомен ще бъдат щастливите дни,
прекарани заедно!
Време на грях и обич голяма-
ще бъде забравено!


О, не!
В сърцето храм ще създам
за тебе любов!
Там денем и нощем на Бог ще се моля-
да те върне,
ако е глух-нека дявол душата ми взема,
нищо да нямам!

Теб няма да моля за обич,
не искам,
като на просяк подхвърлена дребна пара,
ласки по милост!
Гръб ще обърна да скрия сълзите-върви си,
по-добре е така!

© ИЛИЯНА ТОДОРОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??