14 jun 2006, 22:21

Губя те 

  Poesía
1695 0 4





Не искам да зная къде си ти,
неискам да страдам моля те най-накрая разбери
Неискам даже и да си помисля,
че в момента може да целуваш друга ти.

Всичко мили беше ти за мене,
но не повярва,съмняваше се в мен
и неможа да осъзнаеш колко много те обичам

Немога вече да се боря с тебе аз,
отивам си , оставям те и дано някои
ден да разбереш , колко
обичала съм те аз.

Дано щастлив да бадеш някои ден
но не забравяй ти за мен ,
защото винаги ще те обичам ,
даже и да си далеч от мен.

© Гергана Хаджимитева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??