4 dic 2005, 15:50

Гълъбица бяла 

  Poesía
838 0 5
Отивам си от теб сега
и от този свят ще си замина,
ще бъда мъничка сълза
в очите ти незрима.

Ще бъда гълъбица бяла
политнала сама в нощта,
ще идвам само в съня
за малката троха в дланта.

Не казвам, че не ме е страх
и знам, че много ще боли,
наистина жесток е този свят,
но ти за мене не скърби.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??