2 jul 2009, 18:16

Хайде, направи ме щастлива!!! 

  Poesía » De amor
1195 0 3

Хайде, направи ме щастлива,
нека почувствам живота отново,
накарай ме да се почувствам жива,
сякаш съм се родила наново.

 

Хайде, направи ме красива,
сложи ми гердан от целувки,
облечи ме с любов страстна и дива,
обуй ми от ласки обувки.

 

Хайде, направи ме истинска,
върни ми мечтите и вярата,
направи всичко около мен истинско,
да полети душата ми с вятъра.

  

Хайде, направи ме обичана,
за обич отдавна съм жадна,
кажи ми нежно "Обичам те",
накарай сърцето ми да се радва!

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??