27 feb 2014, 10:59  

Хайку - 2 

  Poesía » Formas orientales
596 0 1

 

изоставена къща -

пред прашно огледало

избелял портрет

 

призрачна къща -

от тавана

писък на сова

 

отровен живот -

в очите на жертвата

змийски зъби

 

английски хумор -

в края на усмивката

кисел вкус

© Елена Биларева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??