31 dic 2006, 19:10

хайку 

  Poesía
588 0 4

Новогодишна  нощ -
в  небето  изгряха
всичките  звезди !




Щастлива  нова  година  на  всички !!!




© Георги Видинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??