21 may 2007, 13:51

Хакер  

  Poesía
600 0 1
                 Хакер

 

Ето, хаквам поредната система,

Мислят, че могат да ме хванат,

а са просто поредните глупаци.

Винаги взимам това, което искам!

 

Намирам това, което търся.

Взимам и сривам всичко.

Сея разруха - всички псуват.

Не знае що е мяра и пак го правя!

 

Хакер съм  и то добър!

Поредният код разбит - поредната победа.

Оставям малък подарък на съседа.

Чакай, недей... е ся, виде ли, сам си го срина !

 

Несебоба чука на вратата,

аз пък бабо си ям и се смея.

Натискам комбинацията - всичко се изтрива.

Те пък нагли - вратата разбиват.

 

Събарят ме на пода - слагат белезници,

аз пък тъпо гледам и се смея.

Отвеждат ме, а писито проверяват!

Опа, бате, в него няма нищо- ариведерчи!

 

Нямат доказателства-  пускат ме.

Пират съм бил, да бе, че и хакер.

Да, такъв съм, но какво от това?

Трябва да се живее някак все пак!

 

Мислиш ме за непукист.

Да, такъв съм аз - животът ме промени.

Политици или мафиоти - всички са едни.

Аз само оцелявам, нищо друго!

 

Казваш, а сега какво?

Епа, обратно в бизнеса ве, пустиняк.

Е, господин генерал, до следващата среща.

И ела ме хвани, ако можеш де!

 

© Benifios Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.

  • Ако знаеш само как ме разсмя
    Този стил по-вече ти отива, човече!
    Поздрави!
    Много е яко!
Propuestas
: ??:??