Пълен хаос -
сърце без чувства,
пълен хаос -
живот без смисъл,
свят забързан,
свят объркан...
Мечти загубени -
разбити,
душа ограбена -
без сили...
Свят във мрак,
във хаос и без смисъл,
сърце без чувства,
мечти погубени,
душа разбита...
© Ganyo Ganev Todos los derechos reservados