28 abr 2010, 6:50

Хаос 

  Poesía
462 0 0

Хаос

 

Поезия и музика в душата

безспирно се боричкат, гъделичкат;

нестихващо пронизват сетивата;

и както тичат вечно се обичат.

 

Тук се римува, потропва, тактува,

нещо описва се и се рисува,

някой се хваща, със някой танцува…

Виж го ти, хаос – от какво се страхува!?

© Владислава Генова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??