27 may 2018, 16:52

Hе се страхувай, Бог те е избрал.... 

  Poesía » De amor
732 11 29

Ако звезда във шепата ти падне,
не се страхувай, Бог те е избрал,
или нощта е просто звездопадна,
или поет над листа е изтлял.

 

Ако луна във чашата заплува,
във виното вината не търси.
За първи път се влюбени целуват.
И ти си влюбен, или пък не си.

 

Ако дъждът почука по стъклото,
дали ще му отвориш със любов?
Да, Бог те е целунал по челото,
дори за обич да не си готов.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??