С руйно вино се напих -
за да скрия там сълзите
и с цигари прекалих -
дим, прикриващ ми очите.
Плача и за теб се моля,
викам често, в страх горя,
но за друго нямам воля -
как без обич да творя?
Тръгвай… виждам те, че искаш -
аз защо оставам няма,
но ръката ми притискаш:
носиш ли любов голяма?
Хей! Да не гледаме назад -
ще забравиме за нея,
ще напуснем този ад:
знаеш, че за теб копнея!
© Валери Рибаров Todos los derechos reservados