29 jul 2006, 19:11

ХМ 

  Poesía
574 0 1

 

 

 

                         ХМ

 

дрехи де моде

сърце на крава

в тяло на жираф

с отрязан врат

           хамстер

с кучешки живот

кенгуру с крила на щраус

език

               на уличник

и всичкото затънало

във блато от съмнения

                        до нос

 

вижда ми се само

детското око

на мъничък циклоп

© Красимир Симеонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Език на уличник
    и всичкото затънало
    във блато от съмнения
    до нос
    вижда ми се само
    детското око

    Харесва ми!
Propuestas
: ??:??