Срещаме хòра с различни душù -
някои блестят в тъмнината,
други са подли, алчни и зли,
на трети им липсва душата.
Срещаме хòра с различни сърца -
някои побират вселени,
други не чувстват болка, тъга,
а трети - без сърца са родени.
Срещаме хòра с различни очи -
в някои потъваш с наслада,
в други се виждат от живота следи,
а трети са порти към Ада.
Срещаме хòра с различни мечти -
някои откриват комети,
други замечтано гледат звезди,
а нечии мечти са отнети.
Всички различни сме в този живот
и носим различни съдби.
Съди ни само и единствено Бог,
който над нас вечно бди.
© Todos los derechos reservados