2 abr 2013, 8:10

Хубав е животът! 

  Poesía » Otra
426 0 0
Колко са красиви звездите пак навън
и колко е прекрасна тази вечер,
чак усещаш как мечтите ти
започват да се сбъдват една след друга и подред.
А на теб ти е толкова приятно,
че почваш да си пееш -
песни весели, забавни и сгрява ти се сърчицето.
Усещаш сякаш започва ново някакво начало
и казваш си:  "Обичам аз живота,
нека ме засипва все с нови приключения
и радостни моменти,
готов съм аз да ги посрещна и изживея".

© Николай Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??